Наши принципи на работа

Контакт:
Телефон: +389 78 528 516
Е-пошта: advokat.slaveska@gmail.com
Е-пошта: info@slaveska.mk

Работно време:
Понеделник – Петок: 9:00 – 17:00

Адреса:
ул. Михаил Чаков бр.4/локал бр.5, Кисела Вода
1000 Скопје

На Вашите прашања ќе Ви одговориме во најбрз можен рок, по можност истиот ден. За таа цел, Ве замолуваме редовно да го проверувате Вашиот емаил, вклучително и Spam/Junk – папката.

Ви гарантираме доверливост и заштита на Вашите лични податоци. За повеќе информации, прочитајте ја нашата Политика на приватност.